Hvor kjøper vi billett til båten?

Du kan kjøpe billetter til både havnesightseeing og båt til Munkholmen på forhånd i billettkiosken i Ravnkloa eller enkelt på nett via Tikkio.com. Sjekk trippsbatservice.no for mer info.

Kan vi ta med barnevogn?

Ja, barnevogn går bra, litt redusert fremkommelighet noen plasser på øya.

Hvor kjøper vi billetter til guidingen i tårnet?

Billetter til guidet tur i tårnet kjøpes av guiden selv ved inngangen til tårnet før tur starter. Han tar både kort og kontanter. Se oppslag utenfor inngang for tidspunkt guidestart.

Hvor lenge i forveien må vi ha nøyaktig antall?

For at kjøkkenet skal få sendt inn sine bestillinger, og vi skal få til å bemanne riktig, må vi ha antallet ei uke i forveien. Vi tar betalt for det antallet som da blir meldt inn.

Hvordan gjør vi det med betaling?

Selskapet betaler enten med kort eller kontant samme dag, eller får tilsendt faktura. Vi har egen kontrakt ved bestilling av selskaper, så begge partene skal være trygge.

Kan vi ta med kaker selv?

Ja, man kan ta med kaker selv og vi stiller med bord, hvit duk, servise, bestikk og servietter.

Kaketillegget er på 40,- pr person.

Alle kaker må være ferdig pyntet ved levering. Gjester kan ikke stå på kjøkkenet og pynte kaker.

Må vi stille med blomster selv?

Er det ønskelig med noe mer fancy enn vanlig, enkle blomster i oppdekkingen, må dere stille med det selv. Per dags dato har vi ingen avtale med blomsterhandler. Om ikke annet avtalt, må dere selv få brakt blomstene til restauranten.

Om dere kommer med blomster selv, må de være ferdig snittet eller satt sammen.

Kan vi bestille en omvisning ved anlegget på kveldstid?

Ja, vi har egne guider som tar seg av den saken. Pris på forespørsel.

Hva innebærer å bruke selskapslokale på Munkholmen?

Vi setter opp bordene etter deres ønske, vi dekker opp bordene, tenner LED-kubbelys, bretter servietter, og setter frem enkel bordpynt.. Dere vil bli hentet på kaia ved ankomst, og gjennom hele kvelden vil dere bli oppvartet av egen servitør. Lokalene har egen bar for dere.

Hvilke betalingsmidler gjelder for Munkholmbåten?

Vi aksepterer både kort, kontant og betaling på nett via vår billettløsning Tikkio.com.

Hvor tidlig er det mulig å reservere selskapslokale og mat?

Så snart dere har en dato klar, er det bare å ta kontakt.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, vi lever av restaurantdrift, så all mat og drikke må komme igjennom oss.

Dette gjelder dog ikke kaker på selskap.

Hvor lenge kan vi få være?

Ved kurs og selskapligheter, disponerer dere rommet etter avtale, vi har skjenkebevilling med alle rettigheter frem til klokken 02.00. Overtidstillegg for båt og ansatte i serveringen må påberegnes etter midnatt. Ta kontakt for satser på det.

På vanlig dagdrift, går siste båt klokken 18.15. Nytt av året er at fra St.Hans og til medio august vil vi ha kveldsåpent på Munkholmen for hvermannsen. Ekstra returer hjem da vil være klokken 20 og 22, dette vil bli annonsert nærmere på facebooksiden vår.

Kan dere sørge for underholdning eller aktiviteter til arrangementet?

Ja, hva med en aperitiff ved ankomst, guidet tur i  tårnet, en runde med escape room, et humoristisk innslag underveis i middagen, utendørs omvisning hvor dere er iført munkekapper og har noe forfriskende i glasset, en kanaltur med båten på tur utover, eller hva med bare et slag kubb? Mulighetene er mange her ute på øya, sammen kan vi skreddersy et opplegg som passer dere best.

Bruker de ansatte den undersjøiske tunellen for å komme seg på jobb?

Det varierer litt på flo og fjære. Noen ganger virker ikke lysene, og da er det best å ta båten utover sammen med gjestene.