Festmeny
Å legge sitt arrangement på Munkholmen er en spesiell opplevelse! Vi håper at vårt menyutvalg og pakkeløsninger bidrar til at arrangementet Deres blir vellykket. Velkommen til en historisk opplevelse.

Tre-Rettersmenyer

Alternativ 1

Grillet sjøkreps med urtesmør

Serveres med mangosalat.

Helstekt hjortefilet

Serveres med sautert sopp og vårløk, krydderkokt pære med ripsbærgele, brokkoli,

einebærsaus og potet- og sellerirotpurè.

Pasjonsfruktostekake

Ostekake på havrecrumble, serveres mango- og pasjonfruktsaus og friske bær.

kr 645,- pr. couvert

Alternativ 2

Grillet kamskjell

Serveres med blomkålpurè, sjøgress og pasjonsfrukt-smørsaus.

Indrefilet av storfe

Serveres med friske sauterte grønnsaker, tastytomat, peppersaus og fløtegratinerte poteter.

Konfektkake

Serveres med bringebærsorbét og friske bær.

kr 610,- pr. couvert

Alternativ 3

Norsk spekeskinke

Serveres med frisk salat, asparges, grillet honningmelon og vinaigrette.

Grillet kveite

Serveres med sautert asparges, glaserte gulrøtter,  jordskokkchips, chorizo-smørsaus og persillepoteter.

Røros rømmefromasj

Rømmefromasj på nøttebunn med mangopurè og friske bær.

kr 610,- pr. couvert

(Minimum 20 betalende gjester, på alle menyene)

Buffé

Trondheimsfjordens spesial

Buffet med ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, kremet fiskesuppe, sitron, majones,
friske grønnsaker og salat, eggesalat, marinerte småpoteter, smør og baguetter.

kr 445,-

Griffenfeldts trøst Spekemat

Spekemat fra Oppdal: Saltet, røkt spekeskinke, fenalår, fårepølse og morr
Friske salater, eggerøre, to typer potetsalat, rømmegrøt, brød og smør.

kr 370,-

Baccalao

(minimum 20 personer)
Baccalao med godt brød og smør.
Spis så mye du vil.

kr 339,-

Grillbuffet

(minimum 30 personer)

Spareribs, marinert kylling, grillet rød og hvit fisk i folie, småpoteter og stekt ris.

Maisstuing, gresk salat, couscous, pastasalat, grønnsalat, hvitløksdressing, estragonmajones, barbequesaus, fransk potetsalat, potetsalat, brød og smør.

Citrusmarinerte jordbær

Serveres med mangosorbét og karamelliserte mandelflarn.

 

På forespørsel kan vi grille helstekt gris i tilknytning til grillbuffet.

Tillegg kr 80,- pr. person. Bestillingstid 2 uker før arrangementet.

kr 595,-

Forslag til dessert

Tilslørte bondepiker.
Hjemmelaget karamellpudding.
Kulturmelkfromage med mangopuré og friske bær.
kr 120,-

kr 120,-

kr 120,-

Havets festbord

(minimum 30 personer)

Med de aller beste råvarene, gode og varierte smaker i tillegg til en delikat presentasjon, er havets festbord med på å skape en god og spennende atmosfære på ditt arrangement. Kongekrabbe, hummer, hjerteskjell, sjøkreps, kremet blåskjell, ferske reker, krabbeskjell, fiskesuppe, majones, sitron, aioli, chilidip, brød og smør.

kr 699,-

Munkholmens Historiepakke

(minimum 30 personer)

En historisk vandring med mat og drikke, krydret med Munkholmens spennende fortellinger.

En smakebit av jordens delikatesse med lokal drikke ved ankomst. Iført munkekapper vandrer vi rundt på øya samtidig som den spennende historien blir fortalt. Deretter serveres et måltid bestående av: Sennepsglasert svineknoke med rotgrønnsaker, saltbakte røbeter, småpoteter og rosmarinsaus.

Vi avslutter måltidet med den gamle tradisjonsrike desserten, tilslørte bondepiker.

kr 699,-

Munkholen, 7010 Trondheim

72 88 88 88

post@munkholmenrestaurant.no