Fest-Meny
Å legge sitt arrangement på Munkholmen er en spesiell opplevelse! Vi håper at vårt menyutvalg og pakkeløsninger bidrar til at arrangementet Deres blir vellykket. Velkommen til en historisk opplevelse.

Tre-Rettersmenyer

Alternativ 1

Havets skalldyrsalat

Skalldyr på en seng av sprø salat, toppet med rømmedressing og kaviar.

Helstekt hjortefilet

Filet av hjort servert med friske sauterte grønnsaker, einebærsaus og potet- og sellerirotpurè.

Citrusmarinerte jordbær

Serveres med mangosorbét og karamelliserte mandelflarn.

kr 645,- pr. couvert

Alternativ 2

Kamskjell

Serveres med blomkålpurè, sjøgress og pasjonsfrukt-smørsaus.

Kalvemørbrad

Serveres med friske sauterte grønnsaker, tastytomat, peppersaus og fløtegratinerte poteter.

Konfektkake med chili

Serveres med bringebærsorbét og friske bær.

kr 610,- pr. couvert

Alternativ 3

Norsk spekeskinke

Serveres med frisk salat, asparges, grillet honningmelon og vinaigrette.

Grillet kveitefilet

Serveres med spinat, glaserte gulrøtter, tastytomat, chorizo-smørsaus og persillepoteter.

Røros rømmefromasj

Rømmefromasj på nøttebunn med mangopurè og friske bær.

kr 610,- pr. couvert

(Minimum 20 betalende gjester, på alle menyene)

Buffé

Trondheimsfjordens spesial

Buffet med ferske reker, hvitvinsdampede blåskjell, kremet fiskesuppe, sitron, majones,
friske grønnsaker og salat, eggesalat, marinerte småpoteter, smør og baguetter.

kr 445,-

Griffenfeldts trøst Spekemat

Spekemat fra Oppdal: Saltet, røkt spekeskinke, fenalår, fårepølse og morr
Friske salater, eggerøre, to typer potetsalat, rømmegrøt, brød og smør.

kr 370,-

Baccalao

(minimum 20 personer)
Baccalao med godt brød og smør.
Spis så mye du vil.

kr 339,-

Grillbuffet

(minimum 30 personer)
Spareribs, marinert kylling, grillet rød og hvit fisk i folie, småpoteter.
Maisstuing, godt utvalg av grønnsaker, frisk salat, dressing, barbecue saus, brød og smør.
Bringebær pannacotta. Serveres med pasjonsfruktsaus og bær.
kr 595,- pr. person
På forespørsel kan vi grille helstekt gris i tilknytning til grillbuet.
Tillegg kr 80,- pr. person. Bestillingstid 2 uker før arrangementet.

kr 595,-

Forslag til dessert

Tilslørte bondepiker.
Hjemmelaget karamellpudding.
Kulturmelkfromage med mangopuré og friske bær.
kr 120,-

kr 120,-

kr 120,-

Havets festbord

(minimum 30 personer)

Med de aller beste råvarene, gode og varierte smaker i tillegg til en delikat presentasjon,
er havets festbord med på å skape en god og spennende atmosfære på ditt arrangement.
Kongekrabbe, hummer, hjerteskjell, sjøkreps, kremet blåskjell, ferske reker,
krabbeskjell, fiskesuppe, majones, sitron, aioli, chilidip, brød og smør.

kr 699,-

Munkholmens Historiepakke

(minimum 30 personer)

En historisk vandring med mat og drikke, krydret med Munkholmens spennende fortellinger.
En smakebit av jordens delikatesse med lokal drikke ved ankomst. Iført munkekapper vandrer vi rundt på øya samtidig som den spennende historien blir fortalt. Deretter serveres et måltid bestående av: Sennepsglasert svineknoke med rotgrønnsaker, saltbakte røbeter, småpoteter og rosmarinsaus.
Den gamle tradisjonsrike desserten, tilslørte bondepiker.

kr 699,-

Munkholen, 7010 Trondheim

72 88 88 88

post@munkholmenrestaurant.no